• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве провели облавы на подпольные игровые автоматы

    Опубликовано: 2013-08-14 23:59:13

    У Києві та Одесі із мережі нелегальних гральних закладів правоохоронці вилучили більше 400 гральних автоматів та близько 300 системних блоків. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство внутрішніх справ України (МВС).

    Правоохоронці зупинили діяльність групи осіб, які незаконно створили мережу гральних закладів на території декількох областей України. Зловмисники уклали договори на розповсюдження державної миттєвої лотереї з підприємством, яке має ліцензію на цей вид діяльності. Під виглядом проведення лотереї на базі легальних закладів із розповсюдження лотереї створили гральні заклади.

    Слідчі підрозділи спільно із працівниками Департаменту боротьби з економічною злочинністю та Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України провели більше 30 обшуків в офісах підприємств та ігрових залах у Києві та Одесі, у ході яких і вилучили обладнання.

    За фактом незаконного заняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове слідство.

     

    http://osp-ua.info

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.