• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве никак не могут договориться, что именно будет на Почтовой

    Опубликовано: 2013-07-03 08:28:25

    Київська влада знову міняє план реконструкції Площі і готують киянам нову схему руху.

    За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Михайла Кучука, схема руху транспорту на Подолі буде змінена. Від паркінгу, який планувалося створити під пішохідною зоною Поштової площі, довелося відмовитися через складність організації в’їздів і виїздів. За словами чиновника, робити маленький паркінг немає ніякого сенсу, більше того, цього не дозволяє висота і конфігурація.

    Також Кучук висловився на користь зміни схеми руху на Подолі у зв’язку з організацією пішохідної зони на Поштовій площі та вулиці Сагайдачного. За його словами, це дозволить вирішити питання відсутності лівого повороту на Боричів узвіз з боку Набережного шосе.

    Як раніше повідомлялося, будівельники оцінюють готовність Поштової площі на 65%, всього в об’єкт вже вклали близько 500 млн грн. Проект реконструкції вже кілька разів змінювали, терміни також переносили. Площа регулярно опиняється в центрі скандалів і бракe фінансування. На даному етапі там відкритий з’їзд з Володимирського узвозу в бік Оболоні і Подолу.

     

    http://kermo.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.