• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом мужчина убил подругу сувенирной булавой

    Опубликовано: 2013-06-26 08:43:53

    В селі Крушинка на Київщині 27-річний чоловік вбив свою знайому декоративною булавою, бо та не розділяла його поглядів на життя.

    Як повідомили Київ. Коментарі в обласному управлінні МВС, тіло 23-річної дівчини за кілька днів виявили у погребі, куди власник будинку перетягнув його після кривавого розв’язання конфлікту.

    «Чоловік запросив дівчину додому випити та поспілкуватися. Під час бесіди за черговою пляшкою між ними розпочалася сварка, яка переросла в бійку. Господар схопив декоративну булаву та кілька разів вдарив дівчину по голові. Після цього заховав тіло в погребі», - йдеться у повідомленні.

    Під час затримання молодик знаходився вдома, опору правоохоронцям не чинив і одразу у всьому зізнався.

    За даним фактом місцева міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Речові докази, у тому числі знаряддя вбивства – булава, з місця події вилучені та направлені на експертизу. Чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

     

    http://vidgolos.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.