• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінфін виділив понад 300 млн. гривень на погашення заборгованості

    Опубликовано: 2005-08-29 09:08:00

    Мінфін виділив кошти на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам вугледобувних підприємств. За даними Держказначейства, станом на 25.08.05 Міністерству палива та енергетики на зазначені цілі спрямовано 303 535,0 тис. грн.

     Для термінового спрямування коштів шахтарям було ухвалено постанову КМУ від 22.08.05 № 793 „Про доповнення пункту 1 Порядку надання і визначення обсягів державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції, а також будівництва та технічного переоснащення підприємств з видобутку кам’яного вугілля, лігніту (бурого вугілля) і торфу” та постанову КМУ від 22.08.05 № 794 „Про затвердження Порядку надання безвідсоткової бюджетної позики для підприємств та організацій вугільної промисловості (крім вугледобувних) на погашення заборгованості з виплати заробітної плати, яка утворилася на 1 квітня 2005р.”

     Загалом, в Державному бюджеті України на 2005 рік, з урахуванням внесених змін, для вирішення проблеми погашення заборгованості із заробітної плати працівникам вугільної галузі було збільшено на 225 057,0 тис. грн. видатки за програмою "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції, у тому числі на погашення заборгованості минулих років та забезпечення гарантійних зобов’язань по поверненню бюджетних позик".

     Також започаткована нова бюджетна програма „Надання безвідсоткової бюджетної позики для підприємств та організацій вугільної промисловості (крім вугледобувних) на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам, яка утворилась станом на 1 квітня 2005 року”, на реалізацію якої передбачено суму у розмірі 89 720,0 тис. грн.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.