• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лысая гора в Киеве движется к Днепру

    Опубликовано: 2013-04-09 07:03:28

    Ще вранці все було добре. А потім почув гуркіт плит, що падали, і тріск дерев. В урочище сповзли до десятка бетонних плит, якими був викладений спуск. Земля пішла разом з деревами і зупинилася біля стін будівлі на Фрунзе

    У Києві активізувалися зсуви. Земля стрімко сповзає у 18 точках. Як розповіли в КП «СУППР», зсуви ґрунту в ці вихідні прискорилися на Аскольдовій могилі, в районі Зеленого театру, на вулиці Кащенка, 154, на Наддніпрянському шосе, вулиці Буковинській, 31, в районі озера Глінка.

    Наймасштабніші руйнування спостерігаються на Лисій горі. Тут зі схилу сповзли до 400 кубометрів ґрунту. На щастя, ніхто не постраждав. Найбільший обвал у суботу стався на Богуславському узвозі, на Подолі, – звалилося 500 кубів землі.

    «Ще вранці все було добре. А потім почув гуркіт плит, що падали, і тріск дерев. В урочище сповзли до десятка бетонних плит, якими був викладений спуск. Земля пішла разом з деревами і зупинилася біля стін будівлі на Фрунзе», – розповів охоронець СТО.

    У СУППРі говорять, що вони контролюють всі процеси у місті.


    «Ми знали про проблеми на Богуславському. І зсув стався практично на наших очах. Ми виставляємо на місцях обвалів попереджувальні знаки, а там, де це необхідно, працюють наші люди. Небезпечних місць по місту багато», – повідомили у СУППРі.

    Нагадаємо, 5 квітня знову зсунувся ґрунт зі схилу Замкової гори. Земляна маса з талим снігом залила будинки по вулиці Воздвиженській, що у Подільському районі столиці.

     

    http://kiev-forum.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.