Лысая гора в Киеве движется к Днепру

09 апр, 07:03

Ще вранці все було добре. А потім почув гуркіт плит, що падали, і тріск дерев. В урочище сповзли до десятка бетонних плит, якими був викладений спуск. Земля пішла разом з деревами і зупинилася біля стін будівлі на Фрунзе

У Києві активізувалися зсуви. Земля стрімко сповзає у 18 точках. Як розповіли в КП «СУППР», зсуви ґрунту в ці вихідні прискорилися на Аскольдовій могилі, в районі Зеленого театру, на вулиці Кащенка, 154, на Наддніпрянському шосе, вулиці Буковинській, 31, в районі озера Глінка.

Наймасштабніші руйнування спостерігаються на Лисій горі. Тут зі схилу сповзли до 400 кубометрів ґрунту. На щастя, ніхто не постраждав. Найбільший обвал у суботу стався на Богуславському узвозі, на Подолі, – звалилося 500 кубів землі.

«Ще вранці все було добре. А потім почув гуркіт плит, що падали, і тріск дерев. В урочище сповзли до десятка бетонних плит, якими був викладений спуск. Земля пішла разом з деревами і зупинилася біля стін будівлі на Фрунзе», – розповів охоронець СТО.

У СУППРі говорять, що вони контролюють всі процеси у місті.


«Ми знали про проблеми на Богуславському. І зсув стався практично на наших очах. Ми виставляємо на місцях обвалів попереджувальні знаки, а там, де це необхідно, працюють наші люди. Небезпечних місць по місту багато», – повідомили у СУППРі.

Нагадаємо, 5 квітня знову зсунувся ґрунт зі схилу Замкової гори. Земляна маса з талим снігом залила будинки по вулиці Воздвиженській, що у Подільському районі столиці.

 

http://kiev-forum.org


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/290699.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua