• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлянам будет легче добираться на работу

    Опубликовано: 2013-03-23 01:33:24

    Роботи розпочнуться після затвердження всіх необхідних документів та погодження виконання будівельних робіт на земельних ділянках, що перебувають у користуванні Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця».
    У столиці розпочнеться будівництво та реконструкція другої черги Кільцевої дороги для електропоїздів. Як повідомили в КМДА, КП «Київпастранс», відповідно до розпорядження голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, розпочинає розробку проектно-кошторисної документації будівництва та реконструкції другої черги Кільцевої дороги для електропоїздів.
    У рамках реалізації проекту передбачена реконструкція залізничних платформ «Протасів Яр» та «Київська Русанівка», будівництво підходів та під’їздів до них, облаштування квиткових кас, а також інженерне забезпечення та заходи із зарежимлення платформ.
    Роботи розпочнуться після затвердження всіх необхідних документів та погодження виконання будівельних робіт на земельних ділянках, що перебувають у користуванні Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця». Усі роботи, виконані підрядною організацією, матимуть гарантію якості та встановлені гарантійні строки експлуатації об’єкта.
    Інвестиційні пропозиції щодо проектування, реконструкції та будівництва двох станцій міської електрички будуть включені до програми економічного й соціального розвитку Києва на 2013 та наступні роки.

    Нагадаємо, першу чергу проекту «Міська електричка» було реалізовано в жовтні 2011 року.
    В лютому 2013 року зявилась інформація, що міська електричка стала порушувати графік майже на годину. Пасажирів про це ніхто не попереджає.  Вони скаржаться, що міська електричка їздить з відкритими дверима, регулярно спізнюється, а під поїзди падають люди. А в зимовий час взагалі може не вийти на маршрут. Окрім цього, в кінці минулого року перший заступник начальника Головного управління приміських пасажирських перевезень залізничного транспорту Олександр Гудков повідомив, що КМДА заборгувала «Укрзалізниці» 52-53 млн грн за обслуговування міської електрички.
     
    http://kiev-forum.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.