• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чем кормят на Львовщине

    Опубликовано: 2013-03-09 07:41:55

    З початку року у Львівській області працівники державної ветеринарної служби спільно з співробітниками ветеринарної міліції вилучили понад дві тонни неякісних продуктів. Майже всі вони вже утилізовані.

    М'ясо-молочна продукція, вилучена ветеринарами у Мостиському районі, була невідомого походження і не мала необхідних документів. Тому було прийнято рішення утилізувати небезпечну продукцію.

    Зараз майже 1900 кг вже утилізовано на Жовківському ветсанзаводі. Ще понад 26 кг сиру перебуває на відповідному зберіганні і найближчим часом будуть знищені.

    Слід також зазначити, що вартість утилізації відходів тваринного або рослинного походження значно збільшилася. Якщо раніше знищити прострочену продукцію невідомого походження без маркування можна було за 342 гривні за тонну, то зараз доводиться платити 510.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.