• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почтовую в Киеве достраивать пока не будут

    Опубликовано: 2013-03-07 08:24:21

    Столична влада прийняла рішення не будувати естакаду з Володимирського спуску на вулицю Набережно-Хрещатицьку через брак фінансування. Про це розповів голова постійної комісії Київради з питань транспорту і зв'язку Дмитро Олійник.

    «Якщо проїхати Поштовою площею, великої кількості працівників, як і активної роботи, ви не побачите. Це пов'язано із заборгованістю перед підрядниками на 200 млн грн. Саме тому роботи ведуться в уповільненому режимі. Через брак фінансування прийнято рішення не будувати естакаду з Володимирського спуску на вулицю Набережно-Хрещатицьку ", - сказав він.

    За словами Олійника, столична влада відмовилися також від будівництва кільця розвороту практично біля самого початку Володимирського узвозу.

    Нагадаємо, реконструкція Поштової площі в Києві розпочалась у липні 2012 року. Передбачалося, що вартість робіт становитиме 404 млн грн.
    Сегодня

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.