• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве двое ограбили милиционера и устроили стрельбу

    Опубликовано: 2013-02-22 22:53:54

    Сьогодні, 22 лютого, близько 5 години ранку в чергову частину Шевченківського райуправління міліції надійшло повідомлення від водія таксі про те, що кілька хвилин тому невідомі відібрали у нього особисті речі.

    Через деякий час автопатруль виявив двох молодих людей, чия зовнішність підпадала під опис. Коли патрульні підійшли до підозрілої компанії, один з молодих людей кинувся бігти. Він забіг до житлового будинку на вулиці Щербакова, де почав стріляти.

    Зловмисник здійснив 4 постріли, поранивши при цьому одного з патрульних. Поранений міліціонер був госпіталізований. Лікарі поставили діагноз: поранення лівої кисті.

    На місці події міліціонери вилучили гільзи, пістолет, пристосований для відстрілу гумових куль калібру 9 мм, два магазини до нього та інші речові докази.

    Матеріали за цим випадком внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення.

    Нагадаємо, біля київського ТРЦ "Караван" в черговий раз влаштували стрілянину. Інцидент стався в ніч на четвер, 21 лютого. Чоловіки почали сваритися ще в ресторані, а бійку зі стріляниною влаштували вже на парковці.


    ТСН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.