• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Головою Наглядової ради Фонду соцстраху від нещасних випадків на виробництві обраний Павло Розенко

    Опубликовано: 2005-07-29 17:10:00

    Першого заступника міністра праці та соціальної політики України Павла РОЗЕНКА обрано головою Наглядової ради Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

    Виступаючи під час засідання Наглядової ради, яке відбулося 29 липня в Міністерстві праці та соціальної політики, заступник міністра наголосив, що „головним завданням Наглядової ради Фонду є забезпечення прозорості та публічності розподілу коштів виключно в інтересах застрахованих осіб”.

    Павло РОЗЕНКО зазначив, що бюджет Фонду на 2005 рік  - бездефіцитний. „Доходи Фонду у 2005 році заплановано на рівні 2112,409 млн. грн., видатки – 2107, 979 млн. грн.”.

    Довідка. Кошти від діяльності Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України спрямовуються на відшкодування шкоди, заподіяної працівникові внаслідок ушкодження його здоров'я, організацію поховання померлого, організацію лікування потерпілого, забезпечення потерпілому  медичної допомоги, відновлення працездатності потерпілого, забезпечення домашнього догляду за потерпілим, проведення  навчання та перекваліфікацію потерпілого, організацію робочих місць для інвалідів, інвалідам разової грошової допомоги, сплату за потерпілого внесків на медичне та пенсійне страхування.

    Інформує  Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.