• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Шацькі озера" матимуть новий план забудови

    Опубликовано: 2005-07-27 12:07:00

    26 липня в Луцьку відбулося засідання обласної архітектурно-містобудівної ради, на якій було розглянуто сучасний стан забудови зони відпочинку "Гряда" в Шацькому районі та представлено новий план забудови цієї території, - повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    З проханням розробити новий план забудови "Гряди" до архітекторів інституту "Волиньагропроект" звернулася Шацька селищна рада. На території зони відпочинку площею 120 гектарів нині розташовано 57 туристичних баз. Для багатьох із них характерні проблеми водопостачання і водовідведення, під'їзних доріг; у зоні відпочинку недостатня кількість насосно-каналізаційних станцій.

    Керівник проекту Микола Супрунюк, представляючи новий план забудови, зауважив, що його першочергові завдання - будівництво водопроводу і спорудження очисних випаровувачів. У найближчі 10 років планується підведення газопроводу. Проект передбачає будівництво пансіонатів, пішохідних і під'їзних доріг, облаштування дитячих майданчиків, стоянок для авто.

    Проект розрахований на 25 років. Спеціалісти прогнозують, що в разі реалізації проекту зона відпочинку "Гряда" поблизу озера Світязь стане одним із найсучасніших та найкомфортабельніших курортів України.

    БУД-iнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.