• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільщина: Борг із виплати зарплати зростає

    Опубликовано: 2005-07-26 14:09:00

    У будівельній галузі Тернопільської області з початку 2005 року зареєстровано суттєву збитковість. У зв’язку з ростом цін на будівельні матеріали, кожна друга будівельна компанія залишається у боргах, – повідомили в головному управлінні економіки Тернопільської ОДА, передає ЗІК. 

    Як повідомляє управління, борг з виплати заробітної плати працівникам на підприємствах Тернопільщини зростає. Так, у працівників закладів харчування в деяких районах області зарплата не сягає навіть мінімального рівня. 

    За перше півріччя 2005 року область лише наполовину виконала план надходжень до державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування дотацій місцевим бюджетам.

    Як зазначив заступник начальника обласного управління економіки Ігор Іващук, змінити ситуацію на Тернопільщині можна завдяки двом чинникам: залучити інвесторів і створити нові робочі місця.

    Hotline.net.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.