• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінфін заявляє про стовідсоткове фінансування Державної програми з розвитку малого підприємництва

    Опубликовано: 2005-07-26 13:06:00

    Законом України „Про Державний бюджет України на 2005 рік”, з урахуванням внесених змін, на програму „Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні” передбачені асигнування в обсязі 1 мільйон 800 тисяч гривень. У січні-червні профінансовані видатки у сумі 522 тис. грн., що становить сто відсотків від плану на цей період. 

    Кошти були використані на проведення нарад, семінарів, конференцій, „круглих столів” з проблем реалізації державної регуляторної політики та політики розвитку підприємництва, запровадження освітньої програми з питань підприємницької діяльності для широких верств населення. 

    На кінець червня використано 481,4 тис. гривень із зазначеної суми. За рахунок цих коштів в рамках запровадження освітньої програми з питань підприємницької діяльності для широких верств населення проведено семінари в регіонах України (Чернігів, Житомир, Миргород Полтавської області, Черкаси, Донецьк, Хмельницький, Приморськ Запорізької області, Дніпропетровськ, Сімферополь, Донецьк, Івано-Франківськ) за темами: „Управління продуктивністю та якістю на малих та середніх підприємствах”, „Як запобігти зловживанням з боку контролюючих органів під час перевірки малих підприємств”. Також проведено форуми – з питань розвитку підприємництва та запровадження єдиної державної регуляторної політики за участю Президента України, прем’єр-міністра України  та широкого кола представників бізнесу.

    Урядовий портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.