• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко підписав Указ про створення в Україні Міністерства вугільної промисловості

    Опубликовано: 2005-07-25 16:33:00

    Президент України Віктор Ющенко підписав сьогодні Указ "Про заходи щодо вдосконалення державного управління вугільною промисловістю", яким передбачено реорганізацію Міністерство палива та енергетики України шляхом виділення з його складу окремого відомства - Міністерства вугільної промисловост.

     Відповідно до цього Указу, Мінпаливенерго залишається головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань забезпечення реалізації державної політики в електроенергетичному, ядерно-промисловому та нафтогазовому комплексах, а Міністерство вугільної промисловості стане головним виконавчим органом з питань забезпечення реалізації державної політики у вугільній промисловості.

     Згідно з Указом Президента, Кабінету Міністрів України доручено вирішити питання щодо розміщення Міністерства вугільної промисловості, визначити перелік об'єктів державної власності, що залишаються в управлінні Мінпаливенерго, та перелік об'єктів, що передаються в управління нового Міністерства, а також здійснити заходи щодо їх передачі. Крім цього, уряд має переглянути граничну чисельність працівників Мінпаливенерго, затвердити граничну чисельність працівників Міністерства вугільної промисловості України та підготувати проект Положення про нове Міністерство.  

    15 липня в Донецьку Віктор Ющенко заявив, що підпише Указ про реформування Міністерства палива та енергетики і створення Міністерства вугільної промисловості України.

    Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.