• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківському шосе до кінця року з'явиться мультикомплекс

    Опубликовано: 2005-07-25 16:06:00

    До кінця цього року в Києві з'явиться багатофункціональний комплекс, інфраструктура якого включає житло (1-,2-,3-кімнатні квартири вільного планування), різнопланові офісні площі, сучасний торгово- розважальний центр і підземний паркінг.

    За даними компанії "Укоінвестбуд", що займається будівництвом комплексу, обсяги інвестицій у проект складуть близько 70 мільйонів доларів. Комплекс буде розташований у Дніпровському адміністративному районі на Харківському шосе, поблизу Ленінградської площі. Рішення про таке розміщення комплексу прийнято в зв'язку з відсутністю в даному районі великоформатної торгівлі і слаборозвиненою торговельною інфраструктурою. Концепція будівництва торгово-розважального комплексу розроблена консалтинговою компанією "Українська торговельна гільдія".

    Як повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ", посилаючись на інформацію забудовника, загальна площа комплексу складе понад 120 тисяч квадратних метрів, з яких 60 тис. кв. м. виділяється під квартири, близько 10 тис. кв. м - під офіси, понад 20 тис. кв. м - під торгово-розважальний центр і близько 20 тис. кв. м - під підземне паркування.

     Буд-Информ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.