• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Мінпраці підсумовували роботу за перше півріччя

    Опубликовано: 2005-07-25 09:08:00

     Підсумки  соціальної політики України  у першому півріччі 2005 року  та основні завдання на друге півріччя 2005 року,  - основні теми Колегії Міністерства праці та соціальної політики, що відбулася 22 липня  під головуванням  В’ячеслава Кириленка.

    „Перше півріччя 2005 року минуло під знаком нової соціальної політики, результати якої вже відчули мільйони наших співгромадян. Ухвалено зміни до бюджету-2005, внаслідок яких соціальні видатки бюджету зросли на декілька мільярдів гривень і сягнули 81% від загального обсягу видатків, -  зазначив міністр праці під час Колегії. - Ми наполегливо працюємо над реалізацією передвиборчої програми Президента Віктора Ющенка та урядової програми „Назустріч людям”, наближаючи тим самим крок за кроком побудову в Україні суспільства соціальної справедливості”. 

    Серед головних досягнень в реалізації соціальної політики В’ячеслав Кириленко назвав досягнення розміру пенсій прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, підвищення одноразової допомоги при народженні кожної дитини до 8.497 гривень, збільшення допомоги на дітей під опікою і піклуванням.

    „Також,  - за словами міністра,  - у 5,4 рази збільшено допомогу малозабезпеченим одиноким матерям, в півтора рази (до 400-450 гривень) зросли виплати дітям-інвалідам, більш як удвічі збільшено допомогу інвалідам з дитинства, яка, в залежності від групи, складає від 516 до 156 гривень. В бюджеті закладено подальше зростання багатьох з цих виплат у другій половині 2005 року”.

    Особливу увагу під час засідання  Колегії було акцентовано на  недопущенні зростання заборгованості по заробітній платі, необхідність реалізації в повному обсязі Програми зайнятості населення на 2005 рік, пришвидшення заходів із забезпечення безбар’єрного пересування інвалідів.

    Мінпраці та соцполітики

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.