• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрилося 50 вакансій керівників митниць

    Опубликовано: 2005-07-20 17:47:00

    Усі керівники регіональних митниць, яких на сьогодні в Україні п'ятдесят, учора написали заяви про переведення на посади перших заступників.

    Про це повідомив голова Державної митної служби України Володимир Скомаровський сьогодні на прес-конференції.

    "Усі керівники митниць написали заяви на заступників", - сказав він.

    При цьому В.Скомаровський наголосив, що заяви написали навіть ті керівники митниць, які перебували у відпустці.

    Як відомо, вчора відбулася колегія Держмитслужби за участю Президента України Віктора Ющенка. На колегії Президент висловив незадоволення високим рівнем корупції в митних органах і зажадав від керівного складу Держмитслужби кадрових змін.

    При цьому, як зазначив сам голова Держмитслужби, зауваження Президента були абсолютно справедливими. На думку В.Скомаровського, незважаючи на значне збільшення відрахувань податків і зборів до Держбюджету, основною проблемою митних органів України на сьогодні є хабарництво.

    В.Скомаровський повідомив, що сьогодні в Держмитслужбі є 50 вакансій на посади керівників митниць (у зв'язку з тим, що колишні керівники написали заяви про переведення на посади перших заступників).

    В.Скомаровський вважає, що нові керівники митниць повинні "мати економічні навики, володіти високими організаційними здібностями і мати відповідний характер". "Це не будуть міліціонери, я вам це обіцяю", - наголосив він. Джерело: UNIAN

    Maidan

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.