Відкрилося 50 вакансій керівників митниць

20 июл, 17:47

Усі керівники регіональних митниць, яких на сьогодні в Україні п'ятдесят, учора написали заяви про переведення на посади перших заступників.

Про це повідомив голова Державної митної служби України Володимир Скомаровський сьогодні на прес-конференції.

"Усі керівники митниць написали заяви на заступників", - сказав він.

При цьому В.Скомаровський наголосив, що заяви написали навіть ті керівники митниць, які перебували у відпустці.

Як відомо, вчора відбулася колегія Держмитслужби за участю Президента України Віктора Ющенка. На колегії Президент висловив незадоволення високим рівнем корупції в митних органах і зажадав від керівного складу Держмитслужби кадрових змін.

При цьому, як зазначив сам голова Держмитслужби, зауваження Президента були абсолютно справедливими. На думку В.Скомаровського, незважаючи на значне збільшення відрахувань податків і зборів до Держбюджету, основною проблемою митних органів України на сьогодні є хабарництво.

В.Скомаровський повідомив, що сьогодні в Держмитслужбі є 50 вакансій на посади керівників митниць (у зв'язку з тим, що колишні керівники написали заяви про переведення на посади перших заступників).

В.Скомаровський вважає, що нові керівники митниць повинні "мати економічні навики, володіти високими організаційними здібностями і мати відповідний характер". "Це не будуть міліціонери, я вам це обіцяю", - наголосив він. Джерело: UNIAN

Maidan


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/25690.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua