• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку року послугами Державної служби зайнятості скористалося майже 2 млн. громадян

    Опубликовано: 2005-07-19 11:48:00

    Протягом січня-червня 2005 року послугами державної служби зайнятості скористалося 1 млн. 905,6 тис. громадян. Зокрема 560,6 тис. осіб було працевлаштовано (на 8,4% більше, ніж за відповідний період минулого року), 118 тис. осіб проходило профнавчання, 242,8 тис. осіб брало участь у громадських роботах.

     

    Шляхом надання дотацій роботодавцям з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття було працевлаштовано 23,5 тис. осіб, нездатних конкурувати на ринку праці. 28,4 тис. безробітних за підтримки служби зайнятості отримали одноразову допомогу по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю.

     

    Загалом станом на 1 липня 2005 року потреба підприємств, установ та організацій у працівниках становила 205,7 тис. осіб, що на 15,9% більше, ніж минулого року.

    Источник Урядовий Портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.