• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «УДАР», «Фронт змін» і «Свобода» залишили сесійний зал на знак протесту проти дій очолюваної Партією регіонів більшості

    Опубликовано: 2011-06-30 17:05:31

    У четвер, 30 червня, фракції партії «УДАР Віталія Кличка», «Фронту змін» та ВО «Свобода» в Київській обласній раді залишили сесійний зал на знак протесту проти дій очолюваної Партією регіонів більшості. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної організації «УДАРу».


    «На сьогоднішньому засіданні допущене грубе порушення регламенту. З невідомих причин внесли зміни в уже затверджений порядок денний сесії. Зокрема, було змінено порядок розгляду депутатських запитів представників «УДАРу» та «Фронту змін», схвалених як на президії ради, так і в профільних комісіях. Регламент забороняє маніпуляції з порядком денним, тому спільно з нашими колегами з двох інших фракцій ми прийняли рішення залишити сесійний зал», – пояснив голова фракції «УДАРу» в Київській облраді Артур Палатний.

     

    Інф. klichko.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.