• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «УДАР Віталія Кличка» у Київраді вимагає звільнення Черновецького та проведення позачергових виборів у столиці

    Опубликовано: 2011-04-18 10:04:34

    Депутатська фракція партії «УДАР Віталія Кличка» у Київраді почала збір підписів за проведення позачергового пленарного засідання Київради. Про це повідомив голова фракції Віталій Кличко.

    За словами політика, на найближче пленарне засідання столичного парламенту необхідно винести три питання:

    1) висловлення недовіри Київському міському голові;
    2) звільнення з посади заступника міського голови – Секретаря Київради;
    3) звернення до Верховної Ради України щодо призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київради.

    «Нова провладна команда пропонує сьогодні часткове і вигідне лише їй, а не киянам, рішення – змінити секретаря Київради. При цьому і мер Черновецький і депутатська більшість, котрі винні у мільярдних збитках міста, залишаються на своїх місцях, – вважає Віталій Кличко. – Ми вимагаємо повністю змінити команду, яка планомірно знищувала Київ. Владу в столиці треба змінити шляхом чесних виборів, і саме про це йдеться у нашій вимозі про проведення позачергової сесії».

    Віталій Кличко зазначив, що такий проект порядку денного має бути підтриманий усіма тими депутатами Київради, які дійсно працюють на захист інтересів територіальної громади Києва.

    Копія документу додається.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.