• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Кличко: «Поява негативної інформації про моє будівництво у центрі міста – це політичне замовлення проти мого брата»

    Опубликовано: 2011-02-24 12:09:59

    Відомий боксер Володимир Кличко будує у центрі Києва офісний центр, частину приміщень в якому займатиме Фонд братів Кличків, а розповсюдження неправдивої інформації про будівництво вважає політичним замовленням. Про це сам Володимир Кличко розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Газете по-киевски».

    «Поява негативної інформації про моє будівництво – це політичне замовлення. Я радив би людям спершу думати, а вже потім довіряти таким повідомленням. У даному випадку моє ім'я намагаються використовувати, аби вдарити по моєму братові. Мабуть, можна вважати, що передвиборча кампанія в Києві почалася, і комусь дуже треба знизити високий рейтинг довіри людей до мого брата», – сказав у розмові з кореспондентами видання Володимир Кличко.

    Спортсмен підкреслив, що політична незалежність Віталія Кличка не подобається багатьом силам в Україні. І саме це стало однією з причин розповсюдження неправдивої інформації: «Віталій – незалежний політик. Хоча він вже давно міг би домовитися з будь-якою політичною силою, у нього було багато таких можливостей. Але він цього не зробив, не прогнувся. Тому з одного боку, я у нього постійно запитую: «Віталій, ну навіщо тобі ця політика?» А з іншого, пишаюся ним, як людиною із послідовною позицією».

    За словами Кличка, у будівництво на вулиці Богдана Хмельницького, 34а, він інвестував власні зароблені на боксерських турнірах кошти. «Я роблю це під своїм ім'ям, ні від кого не ховаюся і ні ким не прикриваюся. Документи на будівництво оформлені відповідно до усіх законів України, було проведено громадські слухання, з усіма мешканцями ми дійшли згоди. Таким чином я хочу показати, що інвестувати в Україну та будувати чесно – це можливо. Якби я вчинив інакше – поставив би під удар брата, що для мене є неприпустимим», – наголосив Олімпійський чемпіон з боксу.

    Неправдивими назвав Володимир Кличко закиди про те, що на розташованій поруч будівлі Будинку Автора нібито утворилися тріщини. «Відповідно до маячків, які там знаходяться, ніяких тріщин від будівництва нема. Більше того, наші архітектори навіть знайшли рішення, як зберегти ті балкони і вікна в сусідніх будинках, які з'явилися за останні 20 років, сучасні технології дозволяють це зробити», – наголосив Кличко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.