• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Державна підтримка малого підприємництва

    Опубликовано: 2005-07-18 10:54:25
    Комітет з питань фінансів і банківської діяльності готує до розгляду проект закону про внесення змін до статті 13 Закону "Про державну підтримку малого підприємництва" (щодо удосконалення діяльності фондів підтримки підприємництва).

    Основні положення законопроекту полягають в конкретизації завдань та видів діяльності фондів підтримки підприємництва. Передбачається, що основними завданнями фондів підтримки підприємництва є: фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка суб'єктів підприємницької діяльності; участь у створені об'єктів інфраструктури. Основними видами діяльності фондів підтримки підприємництва є: впровадження цільових, соціально спрямованих програм та заходів на безповоротній основі; надання фінансової підтримки на платній, у тому числі на умовах кредиту, та безоплатній, поворотній основі для реалізації підприємницьких програм і проектів; часткова сплата відсотків за видані підприємцям кредити установами банків.

    За словами В.Хомутинніка, "такого роду зміни дозволять закріпити статус та регламентувати діяльність фондів підтримки підприємництва як неприбуткових організацій, гарантувати вплив держави та закласти нормативну базу для функціонування фондів підтримки підприємництва як одного з елементів інфраструктури державної підтримки підприємництва".

    Источник Rada.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.