• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розпочав роботу проект ТАСІС "Посилення регіональних соціальних служб"

    Опубликовано: 2005-07-14 09:26:20
    За підтримки Європейського Союзу і Міністерства праці та соціальної політики України розпочав роботу проект технічної допомоги ТАСІС „Посилення регіональних соціальних служб”.

    На прес-конференції, присвяченій відкриттю проекту, заступник міністра праці та соціальної політики Микола ПАСЬКО підкреслив соціальну спрямованість діяльності уряду народної довіри. „Сьогодні видатки на соціальні потреби складають 80%. Це свідчить про те, що уряд багато уваги приділяє саме соціальним аспектам роботи”, - сказав заступник міністра. Микола ПАСЬКО також наголосив на необхідності реформування системи соціального захисту України для досягнення рівня європейських стандартів у соціальній політиці.

    Тривалість проекту „Посилення регіональних соціальних служб” - з травня 2005 р. до листопаду 2007 р. Проект має на меті покращення становища найбільш вразливих верств населення України, людей з різними вадами, які перебувають в інтернатах, людей похилого віку, бездомних, жертв побутового насилля, неблагополучних родин та дітей вулиць. За допомогою проекту будуть впроваджуватись нові соціальні послуги, працівники соціальної сфери матимуть змогу здобути нові знання та вміння, також будуть запропоновані нові шляхи надання допомоги вразливим верствам населення всередині їх громад. Серед завдань, що стоять перед фахівцями та експертами, - підвищення кваліфікації працівників органів соціального захисту населення, розробка та випробування інноваційних моделей надання соціальних послуг незахищеним верствам населення у двох пілотних районах (у Рівненській та Волинській областях).

    Источник МінпроціСоцПолітики e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.