• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Харкові відкрилася "Молодіжна біржа праці"

    Опубликовано: 2005-07-14 17:18:38
    У Харкові відкрилася "Молодіжна біржа праці", головною метою якої є вирішення проблем працевлаштування старшокласників та студентів міста.

    Проект "Молодіжна біржа праці" реалізує Харківська обласна молодіжна організація "ВМЕСТЕ". Це не агенція з працевлаштування, всі інформаційні та консультативні послуги тут надаються безкоштовно. Єдине обмеження для претендентів - вік від 14 до 28 років.

    Президент ХОМО "ВМЕСТЕ" Олександр Фельдман (молодший) повідомив, що біржа праці розпочала працювати з 10 червня і за допомогою вже звернулися понад 80 осіб. Перший студентський будівельний загін працював на замовлення концерну "АВЕК" - працевлаштовані студенти ремонтували дорогу поблизу торговельного центру біля станції метро "Імені академіка Барабашова". Вони працювали десь два тижні і отримали по 300-350 гривень.

    "Молодіжна біржа праці" налагоджує співробітництво з роботодавцями, є вже домовленості з підприємством "Макдональдс", санаторієм "Бермінводи", фірмою "Будматеріали". Є також заявки на виконання ремонтних, будівельних та сільськогосподарських робіт. Втім, "Молодіжна біржа праці" пропонує молоді не лише фізичну працю, але й, наприклад, у супермаркеті чи солідній фірмі, де тимчасово потрібен програміст. Інформує Освітній Портал

    Источник Освітній Портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.