• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр освіти України ініціює створення фонду інформаційної освіти

    Опубликовано: 2005-07-13 08:09:05
    Міністр освіти та науки України Станіслав Ніколаєнко ініціює створення централізованого фонду інформаційної освіти. "Я просто нажаханий, тому що постачання комп'ютерів нічого не вирішує, найголовніше - навчити викладача, учня вільно плавати в інформаційному просторі, бачити дослідження, користуватися науковими відкриттями", - сказав міністр.

    "Тому, крім бюджетного фінансування, потрібно піти на створення централізованого фонду інформатизації освіти", - додав Ніколаєнко. Міністр висловив переконання в тім, що такий фонд міг би формуватися за рахунок відрахувань від прибутків компаній, які займаються інформаційними технологіями. Ніколаєнко вважає, що відрахування в цей фонд могли б становити 1%-1,5% прибутку компаній. Він висловив переконання, що створення такого фонду прискорить процес інформатизації шкіл і дасть можливість не відстати від країн ЄС і США в інформаційному забезпеченні навчального процесу. Інформує Освітній Портал.

    Источник ОсвітнійПортал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.