• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Дніпропетровську буде побудовано завод по виробництву дерев'яних конструктивів

    Опубликовано: 2005-07-08 14:36:06
    Компанія «Україна-Канада» придбала виробничі лінії по виробництву дерев'яних конструктивів у компанії Mitek Industries spol. s. r. о.

    Міжнародна компанія "Україна-Канада" придбала устаткування для виробництва і обшивки стінних панелей, балок перекриття, а також лісопильного устаткування у чеської компанії Mitek Industries spol. s. r. о.

    Компанія планує побудувати завод по виробництву дерев'яних конструктивів в м. Дніпропетровську на ділянці площею 1,5 га. Потужність підприємства складе 1 комплект будинку площею 150 м кв за зміну або 200 будинків в рік. Конструктив складається з панелі завтовшки 150 мм (з вікном або без), балки перекриття, покрівельної конструкції.

    Дерев'яні конструктиви застосовуються для будівництва виробничих цехів, супермаркетів і приміщень з вільним плануванням, а також для надбудови верхніх поверхів і мансард, збільшення площі панельних будинків.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.