• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Механізм захисту доходів громадян

    Опубликовано: 2005-07-07 17:45:38
    Комітет з питань соціальної політики та праці рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до деяких законів України, поданий народними депутатами В.Харою, О.Стояном та Я.Сухим

    Законопроект розроблено з метою покращення механізму захисту доходів громадян від втрат, пов'язаних з порушенням строків їх виплати. А саме, проектом закону пропонується здійснювати обчислення сум компенсації за невиплачені доходи за кожен день їх затримки виходячи не з індексу споживчих цін, а із застосуванням механізму, передбаченого статтею 20 Закону "Про податок з доходів фізичних осіб" щодо виплати на користь платника податку штрафів за неповне або несвоєчасне повернення суми надміру сплаченого податку.

    Комітет вважає, що запропонований проект заслуговує на увагу, оскільки навіть в умовах низького рівня інфляції дозволить соціально захистити громадян у випадках затримки виплати належних їм доходів.

    Источник rada.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.