• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спільна робота учених-лісоводів України та Швейцарії

    Опубликовано: 2005-07-06 11:34:50
    Український НДІ лісового господарства і агролісомеліорації ім. Георгія Висоцкого в Харкові став провідним виконавцем українсько-швейцарського проекту. Спільна робота учених-лісоводів двох країн пов'язана з рішенням проблеми збереження генетичних ресурсів лісів Європи.

    У цій області інститут імені Висоцкого має досягнення, які визнані міжнародним Союзом лісових дослідницьких організацій IUFRO. Ось вже багато років інститут є членом цієї авторитетної в світі організації (штаб-квартира у Відні).

    Як член IUFRO, Український НДІ лісового господарства і агролісомеліорації імені Г.Висоцкого веде наукові дослідження в рамках сумісних проектів із спорідненими науковими установами інших країн, зокрема Чехії і Росії. На базі інституту, що відзначив в нинішньому році своє 75-річчя, ефективно діє всеукраїнський координаційний центр лісових досліджень.

    Раніше інститут став учасником українсько-чеського проекту "ТехІнЛес". У його розробці разом з українськими ученими брали участь їх колеги з Інституту дослідження лісових екосистем під Прагою.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.