• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • При Чернігівській митниці створено громадську раду підприємців

    Опубликовано: 2005-06-08 15:13:53
    Як повідомила прес-служба Чернігівської митниці, з 1 червня розпочато роботу Громадської ради підприємців при Чернігівській митниці, до складу якої увійшли представники 17 підприємств Чернігова та області і 2 працівника Чернігівської митниці.

    Головою ради обрано першого заступника голови правління ЗАТ «КСК «Чексіл» Дмитра Попова.

    Таким чином підприємці підтримали пропозицію начальника митниці С.Ярмольського про створення громадської організації, що має забезпечувати активну участь суб'єктів господарювання та громадян у ході практичної реалізації Чернігівською митницею митного законодавства, сприяти оперативному вирішенню актуальних питань митного оформлення, вносити пропозиції щодо вдосконалення роботи та забезпечувати прозорість митних процедур.

    Члени Громадської ради, серед яких представники найбільших на Чернігівщині суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності – ЗАТ Чернігівський пивкомбінат «Десна», ВАТ «Чернігівське Хімволокно», ВАТ «ЧеЗаРа», Тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки», Чернігівська торгово-промислова палата та інші, налаштовані активно співпрацювати з аналогічною організацією, що діє при Державній митній службі України.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.