• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • “Нафтогаз України” визначив напрямки співпраці із Полтавською областю у 2005 році

    Опубликовано: 2005-06-02 09:31:25
    2 червня у м. Полтава відбулося спільне засідання Правління НАК “Нафтогаз України” та Колегії Полтавської обласної державної адміністрації. За підсумками засідання ухвалено Рішення, яке визначає основні напрямки співпраці Компанії та області у 2005 році. Рішення передбачає активізацію робіт з освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК “Нафтогаз України” та участь Компанії у будівництві об'єктів соціальної інфраструктури Полтавської області. Підписи під Рішенням поставили Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко та голова Полтавської обласної державної адміністрації Степан Бульба.

    Рішенням ухвалено основні показники обсягів робіт підприємств НАК "Нафтогаз України" на Полтавщині у 2005 році. Заплановано, що обсяги сейсморозвідувальних досліджень складуть до 865 пог. км, пошуково-розвідувального буріння – 65,3 тис. м, видобутку газу – 6123,7 млн. куб. м, видобутку нафти з конденсатом – 830,7 тис. тонн. Також затверджено узгоджений перелік та обсяги участі підприємств Компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Полтавської області на загальну суму більше 22 млн. грн. У будівництво об'єктів власної соціальної сфери в 2005 році Компанія інвестує 25,6 млн. грн.

    Полтавська обласна державна адміністрація взяла на себе зобов'язання сприяти підприємствам НАК "Нафтогаз України" у вирішенні питань, пов'язаних з наданням у землекористування ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштування родовищ та отриманням підприємствами Компанії спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами. У 2005 році передбачається проведення сейсморозвідувальних робіт на Лиманській, Західно-Суходолівській, Болотівській, Західно-Михайлівській і Барханівській площах.

    Проведення спільних засідань Правління НАК “Нафтогаз України” та Колегій обласних державних адміністрацій стало ефективним механізмом співпраці Компанії з регіональними органами виконавчої влади. Інвестуючи кошти у соціальну інфраструктуру регіонів України, “Нафтогаз”, продовжує реалізацію соціально орієнтованої стратегії розвитку Компанії. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.