• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко взяв участь у засіданні Робочої комісії з визначення розміру мінімальної заробітної плати на 2006 рік

    Опубликовано: 2005-06-02 08:31:03
    Міністр праці та соціальної політики В'ячеслав Кириленко взяв участь у спільному засіданні Робочої комісії Сторін власників та профспілок з формування розміру мінімальної заробітної плати на 2006 рік.

    Висловлюючи позицію урядової сторони, В'ячеслав Кириленко наголосив, що одним з найголовніших завдань уряду є забезпечення росту соціальної захищеності населення, що полягає, зокрема, й у підвищенні мінімальної заробітної плати як однієї з державних соціальних гарантій.

    “З самого початку роботи уряду ми демонстрували соціальний підхід – триразового підвищення заробітної плати протягом року в Україні досі ще ніколи не було. Ми завжди ставимо перед собою реальні завдання, але разом з тим вони є високими у соціальному розумінні. Ми можемо говорити про вихід мінімальної зарплати протягом наступного року на позначку орієнтовно 400 гривень”, - сказав міністр.

    В ході засідання Сторони висловили своє концептуальне бачення політики формування мінімальної заробітної плати та прийняли рішення щодо продовження переговорного процесу.

    Источник Урядовий Портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.