• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юридичний департамент ДПА України повідомляє

    Опубликовано: 2005-05-30 14:06:16
    Юридичний департамент ДПА України повідомляє, що ухвалою Верховного Суду України від 25 травня 2005 по справі № 6-18127кс04 відхилено касаційну скаргу приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Бєсєди Т.Д. на ухвалу судової колегії по цивільним справам апеляційного суду Харківської області від 30 червня 2004 року.

    Судова палата у цивільних справах Верховного Суду України підтримала позицію Державної податкової служби України, а саме - в умовах чинного законодавства приватні нотаріуси не можуть перейти на спрощену систему оподаткування відповідно до Указу Президента України від 3 липня 1998 № 727 "Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва”. Слід зазначити що позицію державної податкової служби України підтримав представник Генеральної прокуратури України який приймав участь у розгляді справи. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.