• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяги промислового виробництва на Закарпатті склали з початку року 113,2%

    Опубликовано: 2005-05-30 08:09:52
    27 травня на розширеному засіданні колегії Закарпатської облдержадміністрації підбито підсумки економічного і соціального розвитку області за лютий-квітень 2005 року, проаналізовано стан виконання місцевих бюджетів.

    Зазначалося, що обсяги виробництва в промисловості склали з початку року 113,2%, збільшення обсягів виробництва досягнуто у 12 з 18 адміністративно-територіальних одиниць, створено 9,7 тис. нових робочих місць, до бюджетів усіх рівнів надійшло 371,7 млн. грн. (ріст 27,6%), а протягом лютого-квітня ц.р. надійшло податків та зборів 302,7 млн. грн. (більше на 37,3%, ніж за аналогічний період торік).

    Заслухано також звіти керівників ЗАТ “Мукачівське містобудівельне управління – 6”, АТ “Фірма Свалявський ЛХК”, Солотвинського солерудника про погашення заборгованості з виплати заробітної плати. На колегії відбулася принципова розмова щодо вирішення проблем в економіці, соціальній сфері краю, ліквідацію боргу по зарплатні (на 1 травня заборгованість склала 2041,3 тис.грн.), дано ряд конкретних доручень. Прийнято рішення про клопотання перед Президентом України щодо накладення стягнень на голів Великоберезнянської, Свалявської та Іршавської райдержадміністрацій за підсумками роботи за лютий-квітень ц.р.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.