• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Співпраця з польськими лісівниками

    Опубликовано: 2005-04-21 08:39:36
    Започатковано співпрацю між лісівниками Волині і Люблінського воєводства Республіки Польща. Це скріплено угодою, яку підписали начальник обласного управління лісового господарства Богдан Колісник і директор регіональної дирекції державних лісів у Любліні Ян Окрух.

    Польські спеціалісти два дні знайомилися з роботою лісової галузі Волині. Їм показали масиви лісів та цехи Цуманського держлісгоспу, шкілки Гаразджівського селекційного центру лісових і декоративних культур. Ян Окрух позитивно оцінив побачене. Розповів, що на Люблінщині лісове господарство ведеться на саморозрахунку, тому велика увага приділяється використанню лісів та створенню нових посадок.

    Ліси займають до 400 тисяч гектарів. Це 23 відсотки загальної території воєводства. Програмою передбачено до 2050 року лісистість Польщі довести до 33 процентів, а на Люблінщині — до 28.

    Власне, проблеми у волинських і польських лісівників однакові. Для вивчення досвіду передбачено щорічний обмін групами спеціалістів, які працюватимуть за відповідною програмою, стажування молодих лісівників.

    Источник: derevo.info. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.