• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-реліз МВС України про найбільш резонансні злочини та події на 21.12.2005р.

    Опубликовано: 2005-12-21 14:02:00
    Міністерство внутрішніх справ України
    Департамент зв’язків з громадськістю
     
    ПРЕС-РЕЛІЗ
    про найбільш резонансні злочини та події
    на 21.12.2005 р.
     
    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1634 заяви про злочини. Вжитими заходами 734 (44,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 13 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 79 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.
     
    За незаконне зберігання зброї затримано 4 осіб. У правопорушників вилучено 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 75 набоїв.
     
    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 30 осіб. У них вилучено 3,4 кг наркотиків.
     
    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1350 осіб.
     
    За порушеними кримінальними справами заарештовано 21 особу.
     
    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 100 дорожньо-транспортних пригод, у яких 19 осіб загинули та 105 травмовані.
     
    Упродовж минулої доби порушено 12 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості.
     
    У селі Клинкиному Донецької області у своїй квартирі було знайдено мертвою з ознаками удушення 27-річну жінку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 34-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 18 грудня в квартирі потерпілої задушив її під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів.
     
    У селі Іванчуківці Харківської області працівники міліції затримали 32-річного безробітного місцевого жителя, який увечері 26 листопада в будинку односельця під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 40-річного господаря.
     
    „Докредитувалися” на дві кримінальні справи
     
    В АР Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем – відносно начальника кредитного відділу філії одного з акціонерних банків. Він вніс до офіційних документів неправдиві відомості про наявність заставного майна у приватної підприємниці, внаслідок чого останній було незаконно надано кредит у сумі 120 тис. гривень. Відносно ж підприємниці, яка з метою отримання кредиту надала неправдиві відомості щодо заставного майна до вказано банку, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2. ст. 366 КК України – службове підроблення.
     
    35 тисяч гривень - за „сприяння” в купівлі заставленого адмінбудинку
     
    У Донецьку викрито посадовця податкової міліції Державної податкової інспекції одного з районів обласного центру. Він вимагав і отримав від директора товариства з обмеженою відповідальністю 35 тис. гривень хабара за сприяння в купівлі адмінбудинку, що перебував під податковою заставою. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України – одержання хабара.
     
    П’яні молодики „забули” розплатитися з продавцем
     
    У Харкові в приміщенні магазину старший дільничний інспектор міліції одного з райвідділів міліції намагався зупинити трьох молодиків, які, перебуваючи в п’яному стані, намагалися піти з магазину, не розрахувавшись за придбаний товар. Зловмисники накинулися на працівника міліції й почали його бити. Вжитими заходами правопорушників затримано. Ними виявилися місцеві жителі 25 – 31 років, усі без постійного місця роботи (двоє з них – брати). Працівнику міліції медичну допомогу надано без госпіталізації.
     
    Контакти: 254-75-24, 256-15-94, факс 256-11-01, mvsinfo@mvsinfo.gov.ua
    http://mvsinfo.gov.ua
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.