• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На митному кордоні країни затримано марихуану

    Опубликовано: 2006-02-03 17:32:00

    Незаконне переміщення марихуани через митний кордон України виявили і припинили працівники митного поста „Хутір- Михайлівський” Глухівської митниці з прикордонниками, працівниками УСБУ та МВС.

    О другій годині ночі, під час митного контролю потягу „Шевченко-Москва”, митники особливу увагу звернули на речі одного з наших співвітчизників, який прямував до Москви, і як на диво, о такій порі виглядав аж занадто бадьоро – пасажира щось хвилювало...

    Коли правоохоронці попросили його встати і підняти полицю на якій він сидів, та показати речі – його бадьорість змінилась кволістю і стурбованістю. І пояснення такій швидкій зміні настрою виявилось дуже швидко. У господарській валізі пасажира митники виявили 31 пакет, туго набитий речовиною зеленого кольору – марихуаною.

    Правоохоронці зазначають, що таких зухвалих випадків перевезення наркотичного зілля на митному посту „Хутір-Михайлівський” не пам\'ятають.

    Марихуану вилучено, проводиться розслідування і складено протокол про порушення митних правил.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.