• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Участь українського флоту в антитерористичній операції НАТО "Активні зусилля" обговорять під час зустрічі в Неаполі

    Опубликовано: 2006-02-06 17:52:00

    Сьогодні, 6 лютого, командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірал Ігор Князь відвідає італійське місто Неаполь, де зустрінеться з командувачем морським компонентом сил НАТО на півдні Європи віце-адміралом Роберто Чезаретті.

    Планується, що під час візиту будуть розглянуті перспективи участі ВМС ЗС України в антитерористичній морській операції НАТО „Активні зусилля”, яка триває у Середземному морі. Зокрема, йтиметься про шляхи досягнення кращої взаємодії в обміні інформацією про діяльність на морі у Середземноморсько-Чорноморському регіоні. Нагадаємо, що з цією метою у Військово-Морських Силах ЗС України створений контактний пункт.

    Сторони також обговорять питання, пов’язані з підготовкою флагмана Українського флоту фрегата „Гетьман Сагайдачний” до участі в операції „Активні зусилля”.

    Візит командувача ВМС ЗС України віце-адмірала Ігоря Князя до Неаполя триватиме до 9 лютого.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.