• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Департамент боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, повідомляє

    Опубликовано: 2006-02-07 12:17:00

    Податківці Волинської області викрили діяльність групи осіб, які створили фіктивне підприємство, аби приховати незаконне походження грошових коштів на суму 67,2 млн. грн. Під час слідства виявилося, що вказане приватне підприємство отримало від іншого приватного підприємства кошти із призначенням платежу – “оплата за інформаційно-консультативні послуги, товари, матеріали, цінні папери, картки поповнення мобільного зв’язку, повернення безпроцентної позики” на загальну суму 78,9 млн. грн. та перерахувало їх на рахунки фізичних осіб, які зняли кошти готівкою. Фізичні особи, після зняття їх з реєстрації як суб’єктів підприємницької діяльності, надавали позики в сумі 1-3 млн. грн. першому підприємству, яке через 3-6 днів знову повертало їм кошти з призначенням платежу – “повернення безпроцентної позики”.

    В ході слідства з’ясувалося, що і перше, і друге приватні підприємства за юридичною та фактичною адресою не знаходились та зареєстровані на підставних осіб. Останні до проведення фінансово-господарської діяльності даних підприємств відношення не мали, жодних угод та документів не підписували, місцезнаходження документів та печатки їм не відоме, а власниками підприємств стали за матеріальну винагороду. Слідство триває.

    "ДПАУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.