• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 07.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-07 15:21:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 488 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 396 (56,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 59 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 488 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 396 (56,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 59 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 2 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 305 набоїв.

    затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 2 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 305 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 131 особу. У них вилучено 30,9 кілограма наркотиків.

    затримано 131 особу. У них вилучено 30,9 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 278 осіб.

    до відповідальності притягнуто 1 278 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 34 особи.

    заарештовано 34 особи.

    Упродовж минулої доби порушено 116 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 49 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 54 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 5 осіб загинули та 74 - травмовано.

    зафіксовано 54 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 5 осіб загинули та 74 - травмовано.

    У місті Павлограді Дніпропетровської області у своїй квартирі 48-річний приватний підприємець в стані алкогольного сп’яніння під час раптової сварки пострілами з револьвера “Наган” застрелив свою 32-річну дружину, після чого покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову.

    у своїй квартирі 48-річний приватний підприємець в стані алкогольного сп’яніння під час раптової сварки пострілами з револьвера “Наган” застрелив свою 32-річну дружину, після чого покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову.

    В Автономній Республіці Крим в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного місцевого жителя, який увечері 27 січня в лісовому масиві під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення боргу, задушив 44-річну місцеву жительку, приватного підприємця.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 44-річного місцевого жителя, який увечері 27 січня в лісовому масиві під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення боргу, задушив 44-річну місцеву жительку, приватного підприємця.

    Після 75-ти так просто стати жертвою злочину…

    У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного місцевого жителя, який увечері 31 січня в квартирі 76-річного жителя обласного центру під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного місцевого жителя, який увечері 31 січня в квартирі 76-річного жителя обласного центру під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем господаря.

    У місті Запоріжжі в своїй квартирі було знайдено мертвою з ножовим пораненням шиї 75-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 31-річного та 44-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 29 січня з метою крадіжки зайшли до квартири потерпілої, вбили ножем господарку та викрали 800 доларів США.

    в своїй квартирі було знайдено мертвою з ножовим пораненням шиї 75-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 31-річного та 44-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 29 січня з метою крадіжки зайшли до квартири потерпілої, вбили ножем господарку та викрали 800 доларів США.

    У Жидачівському районі Львівської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 22-річного місцевого жителя, який вночі 3 лютого з метою крадіжки проник через вікно до будинку 75-річної пенсіонерки та задушив господарку, яка застигла його «на гарячому».

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 22-річного місцевого жителя, який вночі 3 лютого з метою крадіжки проник через вікно до будинку 75-річної пенсіонерки та задушив господарку, яка застигла його «на гарячому».

    У місті Житомирі затримано 29-річну місцеву жительку, яка в грудні 2002 року під приводом працевлаштування вивезла до Турецької Республіки 26-річну жительку обласного центру та продала її сутенерам. Бранку повернено на батьківщину.

    затримано 29-річну місцеву жительку, яка в грудні 2002 року під приводом працевлаштування вивезла до Турецької Республіки 26-річну жительку обласного центру та продала її сутенерам. Бранку повернено на батьківщину.

    У місті Северодонецьку Луганської області затримано 18-річного місцевого жителя, робітника закритого акціонерного товариства, за місцем проживання якого вилучено 4 кілограми маріхуани.

    затримано 18-річного місцевого жителя, робітника закритого акціонерного товариства, за місцем проживання якого вилучено 4 кілограми маріхуани.

    У місті Києві міліцією викрито колишнього директора державного будинку відпочинку, який у 2001 році, без погодження з Фондом Держмайна України, надав у довгострокову оренду приміщення будинку відпочинку за заниженою орендною платою. Внаслідок цього державі завдано збитки на загальну суму 544,5 тис. гривень. Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем і перевищення влади або службових повноважень).

    міліцією викрито колишнього директора державного будинку відпочинку, який у 2001 році, без погодження з Фондом Держмайна України, надав у довгострокову оренду приміщення будинку відпочинку за заниженою орендною платою. Внаслідок цього державі завдано збитки на загальну суму 544,5 тис. гривень. Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем і перевищення влади або службових повноважень).

    ПП «Хабар – суд – транзит» пропонує свої послуги

    На Львівщині міліцією викрито приватного юрисконсульта, яка вимагала та отримала від місцевого жителя 1,5 тис. доларів США нібито для подальшої передачі в якості хабара посадовим особам міжрайонного суду за сприяння у винесенні позитивного рішення по цивільній справі. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.369 КК України (давання хабара).

    міліцією викрито приватного юрисконсульта, яка вимагала та отримала від місцевого жителя 1,5 тис. доларів США нібито для подальшої передачі в якості хабара посадовим особам міжрайонного суду за сприяння у винесенні позитивного рішення по цивільній справі. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.369 КК України (давання хабара).

    Командир військової частини «приторговував» житлом для контрактників

    На Миколаївщині викрито командира військової частини, який вимагав та отримав 2 тис. грн. хабара від рядового контрактної служби за сприяння у вирішенні питання щодо позачергового отримання житла. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито командира військової частини, який вимагав та отримав 2 тис. грн. хабара від рядового контрактної служби за сприяння у вирішенні питання щодо позачергового отримання житла. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Молочні ріки – офшорні береги

    На Тернопільщині міліцією викрито двох колишніх голів правління та головного бухгалтера відкритого акціонерного товариства (підприємство молочної галузі), які протягом 2001-2004 років незаконно здійснили відчуження цілісного майнового комплексу ВАТ на користь трьох іноземних (офшорних) компаній, чим завдали збитки акціонерам на суму понад 3,1 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 і ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень).

    міліцією викрито двох колишніх голів правління та головного бухгалтера відкритого акціонерного товариства (підприємство молочної галузі), які протягом 2001-2004 років незаконно здійснили відчуження цілісного майнового комплексу ВАТ на користь трьох іноземних (офшорних) компаній, чим завдали збитки акціонерам на суму понад 3,1 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 і ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.