• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виконання в Херсонській області плану заходів протидії контрабанді

    Опубликовано: 2006-02-10 11:37:00

    Протягом січня 2006 року міжвідомчою мобільною групою по організації боротьби з контрабандою складено 4 протоколи про порушення митних правил на суму 19 тис. грн.

    Так, працівники Херсонської митниці виявили 7300 шт. не задекларованих гербер загальною вартістю 18250 грн. Порушники намагалися перевезти квіти разом із задекларованими гвоздиками. Але митниками не задекларований вантаж був вилучений, а справа про порушення митних правил передана до суду для прийняття рішення.

    Крім того, Управлінням Служби безпеки України в Херсонській області порушено кримінальну справу проти службових осіб ПП „Інеса Агровед”. Підприємці, шляхом подання митним органам документів з неправдивими даними, перевозили великий вантаж яблук.

    За рішенням суду конфісковано вантаж і у громадянина Туреччини, який не задекларував господарчі товари вартістю 800 грн.

    В іншому випадку Херсонською митницею спільно з податковою адміністрацією області були проаналізовані поставки вантажу „олія соняшникова сира” (відправник ТОВ „Зерно Плюс” (м.Луганськ) на предмет можливого завищення вартості товару з метою незаконного відшкодування податку на додану вартість. В результаті перевірки було встановлено, що вищевказаний експортер являється виробником товару, його експортером та добросовісним платником податків. А висока вартість олії пояснюється високою закупівельною ціною сировини, високою собівартістю кінцевого продукту та ціною за доставку вантажу. Тож, на цей раз порушень митного законодавства встановлено не було.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.