• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події

    Опубликовано: 2006-02-10 14:03:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 609 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 598 (61,%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 48 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяв про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивств, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбувань, факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 46 осіб. У правопорушників вилученогвинтівку, пістолет, 6 обрізів мисливських рушниць, 8 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 2,8 кілограма вибухівки та 930 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівку, пістолет, обрізів мисливських рушниць,одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, кілограма вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 260 оіб. У них вилучено 136,2 кілограма наркотиків.

    затримано оіб. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 405 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 32 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 155 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 63 – у сфері службової діяльності, у тому числі 13 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 75 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинули та 85 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    Кременчужанина вбито заради квартири

    В Онуфріївському районі Кіровоградської області наприкінці січня ц.р. на березі річки було знайдено скелетований труп 41-річного мешканця міста Кременчук Полтавської області. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 34-річного та 31-річного раніше судимих жителів цього ж міста. Попередньо встановлено, що вони в липні минулого року, з метою заволодіння квартирою померлого, вивезли його в безлюдне місце на берег річки, напоїли спиртними напоями, зв’язали скетчем та кинули у річку.

    наприкінці січня ц.р. на березі річки було знайдено скелетований труп 41-річного мешканця міста Кременчук Полтавської області. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 34-річного та 31-річного раніше судимих жителів цього ж міста. Попередньо встановлено, що вони в липні минулого року, з метою заволодіння квартирою померлого, вивезли його в безлюдне місце на берег річки, напоїли спиртними напоями, зв’язали скетчем та кинули у річку.

    У місті Бахмачі Чернігівської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 34-річного місцевого жителя, який удень 6 лютого в будинку 62-річної пенсіонерки під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив господарку ножем.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 34-річного місцевого жителя, який удень 6 лютого в будинку 62-річної пенсіонерки під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив господарку ножем.

    У Мостиському районі Львівської області затримано 29-річного громадянина Республіки Молдова, у якого вилучено підроблений паспорт громадянина України.

    затримано 29-річного громадянина Республіки Молдова, у якого вилучено підроблений паспорт громадянина України.

    У місті Єнакієвому Донецької області затримано 52-річного пенсіонера, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    затримано 52-річного пенсіонера, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    У селищі Сєверному Ясинуватського району Донецької області затримано 46-річного чоловіка, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 740 грамів вибухівки.

    затримано 46-річного чоловіка, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 740 грамів вибухівки.

    У місті Антрациті Луганської області затримано 18-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 500 грамів вибухівки та три електродетонатори.

    затримано 18-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 500 грамів вибухівки та три електродетонатори.

    У Деснянському районі міста Києва затримано 30-річного громадянина Ісламської Республіки Пакистан, приватного підприємця, у якого вилучено 7 грамів героїну.

    затримано 30-річного громадянина Ісламської Республіки Пакистан, приватного підприємця, у якого вилучено 7 грамів героїну.

    За термінове одруження довелося «доплачувати» хабарем

    У місті Києві працівниками УДСБЕЗ викрито посадову особу районного управління юстиції – начальника відділу реєстрації актів громадянського стану, яка вимагала та отримала 300 доларів США хабара від місцевого жителя за сприяння в укладанні шлюбу поза чергою. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ викрито посадову особу районного управління юстиції – начальника відділу реєстрації актів громадянського стану, яка вимагала та отримала 300 доларів США хабара від місцевого жителя за сприяння в укладанні шлюбу поза чергою. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У місті Дніпропетровську працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито двох працівників лінійних підрозділів міліції на Придніпровській залізниці, які в грудні минулого року затримали за підозрою в скоєнні крадіжки та вилучили у двох місцевих жителів 525 пляшок соняшникової олії, які в подальшому привласнили. Працівників міліції затримано. Частину викраденого вилучено. Обласною транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками відділу внутрішньої безпеки викрито двох працівників лінійних підрозділів міліції на Придніпровській залізниці, які в грудні минулого року затримали за підозрою в скоєнні крадіжки та вилучили у двох місцевих жителів 525 пляшок соняшникової олії, які в подальшому привласнили. Працівників міліції затримано. Частину викраденого вилучено. Обласною транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.