• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проект закону "Про рибне господарство та промислове рибальство"

    Опубликовано: 2006-02-16 12:57:00

    Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону "Про рибне господарство та промислове рибальство" (Інформаційне управління)

    Законопроектом пропонується врегулювати суспільні відносини, пов‘язані з веденням рибного господарства та промислового рибальства.

    Зокрема, визначено взаємовідносини між державними органами управління і користувачами риби та інших водних живих ресурсів, встановлює правові, організаційні та економічні основи вивчення, охорони, відтворення і раціонального використання водних живих ресурсів.

    Законопроект складається з 14 розділів. Правові, економічні, соціальні та організаційні основи рибогосподарської діяльності регламентуються в відповідних розділах. В загальних положеннях визначені терміни рибопромислового комплексу.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.