• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бориспільськими митниками затримано валюту на суму майже 83 тисяч гривень

    Опубликовано: 2006-03-02 12:17:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил попереджено працівниками Бориспільської митниці.

    Наша співвітчизниця прямувала з України до Китаю, обравши для проходження митного контролю „зелений коридор”, чим автоматично засвідчила, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Однак виявилося, що в поясному гаманці, одягнутому на пасажирці було виявлено 14730 доларів США, дані про які були відсутні.

    Громадянин США прямував з України до Австрії, як і попередня громадянка, скориставшись спрощеною системою митного контролю. Як виявилося, в кишенях брюк, у які був одягнений іноземець, знаходилося 7675 доларів США, дані про які не були заявлені усно та письмово.

    Варто нагадати, що громадянам без обов’язкового декларування дозволено перевозити іноземну валюту у сумі, що не перевищує 3 тис. доларів США (чи еквівалент цієї суми). Отже, уся валюта, що була у громадян понад встановлену норму – вилучена.

    В усіх випадках складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.