• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на 02.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-02 14:43:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 617 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 342 (51,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 58 пограбувань, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 617 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 342 (51,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 58 пограбувань, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 18 осіб. У правопорушників вилучено карабін, 2 обрізи мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 300 грамів вибухівки та 730 набоїв.

    затримано 18 осіб. У правопорушників вилучено карабін, 2 обрізи мисливських рушниць, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 300 грамів вибухівки та 730 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 179 осіб. У них вилучено 13,9 кілограма наркотиків.

    затримано 179 осіб. У них вилучено 13,9 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 407 осіб.

    до відповідальності притягнуто 3 407 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 19 осіб.

    заарештовано 19 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 186 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 72 – у сфері службової діяльності, у тому числі 4 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 110 дорожньо-транспортних пригод, у яких 7 осіб загинули та 126 - травмовано.

    зафіксовано 110 дорожньо-транспортних пригод, у яких 7 осіб загинули та 126 - травмовано.

    В місті Севастополь на вулиці було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 30-річного місцевого жителя. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного сусіда загиблого, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    на вулиці було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 30-річного місцевого жителя. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного сусіда загиблого, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

    У Ширяївському районі Одеської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 лютого в одному із селищ району з метою крадіжки проник до будинку 80-річної пенсіонерки та задушив господарку, яка застигла його «на гарячому».

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 лютого в одному із селищ району з метою крадіжки проник до будинку 80-річної пенсіонерки та задушив господарку, яка застигла його «на гарячому».

    У місті Гуляйполе Запорізької області у власному будинку було знайдено мертвою з травмою голови 79-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 15 та 17-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вночі 6 лютого з метою крадіжки зайшли до будинку загиблої, вбили господарку та викрали вироби із золота.

    у власному будинку було знайдено мертвою з травмою голови 79-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 15 та 17-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вночі 6 лютого з метою крадіжки зайшли до будинку загиблої, вбили господарку та викрали вироби із золота.

    У місті Львів в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя міста Нова Каховка Херсонської області. Попередньо встановлено, що він удень 10 січня з метою крадіжки проник до квартири 79-річної пенсіонерки, задушив господарку, яка застигла його, та викрав 1,5 тис. грн. і вироби із золота.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя міста Нова Каховка Херсонської області. Попередньо встановлено, що він удень 10 січня з метою крадіжки проник до квартири 79-річної пенсіонерки, задушив господарку, яка застигла його, та викрав 1,5 тис. грн. і вироби із золота.

    У місті Херсон в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного жителя міста Снігурівка Миколаївської області. Попередньо встановлено, що він увечері 28 лютого на вулиці міста відібрав у 36-річної місцевої жительки сумку, у якій знаходилися 540 грн., мобільний телефон та особисті документи. Частину викраденого вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного жителя міста Снігурівка Миколаївської області. Попередньо встановлено, що він увечері 28 лютого на вулиці міста відібрав у 36-річної місцевої жительки сумку, у якій знаходилися 540 грн., мобільний телефон та особисті документи. Частину викраденого вилучено.

    У місті Теплогірськ Луганської області затримано 32-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    затримано 32-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    У місті Донецьк затримано 38-річного жителя міста Дніпропетровськ у якого вилучено 9,2 грама кокаїну.

    затримано 38-річного жителя міста Дніпропетровськ у якого вилучено 9,2 грама кокаїну.

    Чиновник виявився «небайдужим» до коштів багатодітних родин

    На Черкащині працівниками ДДСБЕЗ МВС України викрито посадовця обласної державної адміністрації, яка 2004 році підробила документи та привласнила 37,7 тис. грн. бюджетних коштів, виділених в рамках реалізації програми “Україна багатодітна: небайдужий погляд”. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення).

    працівниками ДДСБЕЗ МВС України викрито посадовця обласної державної адміністрації, яка 2004 році підробила документи та привласнила 37,7 тис. грн. бюджетних коштів, виділених в рамках реалізації програми “Україна багатодітна: небайдужий погляд”. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення).

    «Підзаробили» на ремонті лікарні

    На Донеччині працівниками УДСБЕЗ викрито заступника головного лікаря одного з медичних закладів, яка підписала з підрядниками угоди на проведення капітального ремонту приміщення по завищених цінах на будівельні матеріали, чим завдала збитки державі на загальну суму понад 604 тис. гривень. Прокуратурою міста Донецьк порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками УДСБЕЗ викрито заступника головного лікаря одного з медичних закладів, яка підписала з підрядниками угоди на проведення капітального ремонту приміщення по завищених цінах на будівельні матеріали, чим завдала збитки державі на загальну суму понад 604 тис. гривень. Прокуратурою міста Донецьк порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    «Корислива недбалість» чиновників

    У Миколаївській області працівниками УДСБЕЗ викрито двох посадовців одного з районних підрозділів Державного казначейства України, які незаконно перерахували 400 тис. грн. бюджетних коштів двом товариствам з обмеженою відповідальністю та в подальшому їх привласнили. Органами прокуратури міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    працівниками УДСБЕЗ викрито двох посадовців одного з районних підрозділів Державного казначейства України, які незаконно перерахували 400 тис. грн. бюджетних коштів двом товариствам з обмеженою відповідальністю та в подальшому їх привласнили. Органами прокуратури міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    В Автономній Республіці Крим працівниками управління внутрішньої безпеки викрито посадових осіб одного з міськуправлінь внутрішніх справ. Вони у вересні 2004 року без погодження з головним управлінням внутрішніх справ уклали договір оренди гаражів з двома товариствами з обмеженою відповідальністю. Останні оформили фіктивний договір купівлі-продажу автомашини “Ауді” з місцевим жителем та в якості оплати за оренду згаданих гаражів передали зазначену автомашину начальнику міськуправління й виписали на нього та його дружину тимчасові реєстраційні талони. Прокуратурою Автономії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками управління внутрішньої безпеки викрито посадових осіб одного з міськуправлінь внутрішніх справ. Вони у вересні 2004 року без погодження з головним управлінням внутрішніх справ уклали договір оренди гаражів з двома товариствами з обмеженою відповідальністю. Останні оформили фіктивний договір купівлі-продажу автомашини “Ауді” з місцевим жителем та в якості оплати за оренду згаданих гаражів передали зазначену автомашину начальнику міськуправління й виписали на нього та його дружину тимчасові реєстраційні талони. Прокуратурою Автономії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.