• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 07.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-07 12:39:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2702 заяви про злочини. Вжитими заходами 1559 (57,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 76 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2702 заяви про злочини. Вжитими заходами 1559 (57,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 76 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 59 осіб. У правопорушників вилучено 4 пістолети, 5 гвинтівок, 9 обрізів мисливських рушниць, 8 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та 980 набоїв.

    затримано 59 осіб. У правопорушників вилучено 4 пістолети, 5 гвинтівок, 9 обрізів мисливських рушниць, 8 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та 980 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 144 особи. У них вилучено 31,2 кг наркотиків.

    затримано 144 особи. У них вилучено 31,2 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1218 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1218 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 36 осіб.

    заарештовано 36 осіб.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 111 дорожньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинули та 133 травмовані.

    зафіксовано 111 дорожньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинули та 133 травмовані.

    Упродовж минулої доби порушено 84 кримінальних справи за злочинами економічної спрямованості, з яких 35 – у сфері службової діяльності, в тому числі 8 – про хабарництво.

    У місті Феодосії АР Крим затримано двох чоловіків без постійного місця проживання та роботи віком 31 та 48 років. Попередньо встановлено, що вони вдень 5 лютого в квартирі 42-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили ножем господаря, а труп скинули з вікна вказаної квартири, розташованої на п’ятому поверсі.

    затримано двох чоловіків без постійного місця проживання та роботи віком 31 та 48 років. Попередньо встановлено, що вони вдень 5 лютого в квартирі 42-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили ножем господаря, а труп скинули з вікна вказаної квартири, розташованої на п’ятому поверсі.

    У Дніпропетровську правоохоронці затримали 44-річного безробітного місцевого жителя, який уночі 27 лютого на території дитячого садка під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ударом по голові вбив свого 53-річного приятеля.

    правоохоронці затримали 44-річного безробітного місцевого жителя, який уночі 27 лютого на території дитячого садка під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ударом по голові вбив свого 53-річного приятеля.

    У селі Станіславчик Львівської області затримано 45-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 4 березня у своєму будинку під час сварки після спільного розпивання спиртних напоїв убив сокирою 34-річного раніше судимого безробітного.

    затримано 45-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 4 березня у своєму будинку під час сварки після спільного розпивання спиртних напоїв убив сокирою 34-річного раніше судимого безробітного.

    У місті Сторожинець Чернівецької області працівники міліції затримали двох 31-річних раніше судимих місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вночі 30 грудня м.р. в селі Нова Жадова Сторожинецького району згаданої області на території приватної АЗС з хуліганських спонукань пострілом з мисливської рушниці заподіяли вогнепальні дробові поранення місцевому подружжю – 34-річному оператору автозаправки та його 33-річній дружині.

    працівники міліції затримали двох 31-річних раніше судимих місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вночі 30 грудня м.р. в селі Нова Жадова Сторожинецького району згаданої області на території приватної АЗС з хуліганських спонукань пострілом з мисливської рушниці заподіяли вогнепальні дробові поранення місцевому подружжю – 34-річному оператору автозаправки та його 33-річній дружині.

    У Дніпропетровську затримано двох місцевих жителів віком 30 та 43 років, обоє без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони у вересні м.р. вивезли до Москви 24-річну жительку міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, де продали її сутенерам з метою сексуальної експлуатації. Потерпілу повернено на батьківщину.

    затримано двох місцевих жителів віком 30 та 43 років, обоє без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони у вересні м.р. вивезли до Москви 24-річну жительку міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, де продали її сутенерам з метою сексуальної експлуатації. Потерпілу повернено на батьківщину.

    У селі Байталах Одеської області затримано 45-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 200 грамів вибухівки.

    затримано 45-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 200 грамів вибухівки.

    У селі Миколаївці Вінницької області затримано 28-річного жителя сусіднього села Осолинка, у якого вилучено 14,3 кг макової соломки.

    затримано 28-річного жителя сусіднього села Осолинка, у якого вилучено 14,3 кг макової соломки.

    У селі Ленківцях Хмельницької області затримано 46-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 13,6 кг макової соломки.

    затримано 46-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 13,6 кг макової соломки.

    Податківця підкупити не вдалося

    У місті Керч АР Крим працівники відділу ДСБЕЗ викрили приватного підприємця, який намагався дати 500 грн. хабара працівнику податкової міліції за не притягнення до відповідальності за виявлені порушення в підприємницькій діяльності. Міською прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України – давання хабара.

    працівники відділу ДСБЕЗ викрили приватного підприємця, який намагався дати 500 грн. хабара працівнику податкової міліції за не притягнення до відповідальності за виявлені порушення в підприємницькій діяльності. Міською прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України – давання хабара.

    Безробітний киянин «штампував» удома компакт-диски

    У місті Києві працівниками УДСБЕЗ викрито 51-річного раніше судимого місцевого жителя, який у квартирі за місцем проживання за допомогою комп’ютерної техніки здійснював незаконне тиражування компакт-дисків. У правопорушника вилучено техніку, понад 2,4 тис. примірників відтиражованої контрафактної продукції, понад 3 тис. поліграфічних етикеток, 300 оптичних носіїв та 185 боксів для них. Крім того, встановлені несанкціоновані торговельні точки, де реалізовувалася зазначена продукція. За попередніми даними, зловмисник завдав збитків правовласникам на суму понад 120 тис. гривень.

    працівниками УДСБЕЗ викрито 51-річного раніше судимого місцевого жителя, який у квартирі за місцем проживання за допомогою комп’ютерної техніки здійснював незаконне тиражування компакт-дисків. У правопорушника вилучено техніку, понад 2,4 тис. примірників відтиражованої контрафактної продукції, понад 3 тис. поліграфічних етикеток, 300 оптичних носіїв та 185 боксів для них. Крім того, встановлені несанкціоновані торговельні точки, де реалізовувалася зазначена продукція. За попередніми даними, зловмисник завдав збитків правовласникам на суму понад 120 тис. гривень.

    Обладнання тепломережі «пішло по руках»

    На Полтавщині міліцією викрито посадовців одного з відкритих акціонерних товариств, які шляхом зловживання службовим становищем заволоділи обладнанням зовнішньої тепломережі, яка знаходилася на балансі виробничого управління житлово-комунального господарства однієї з райрад, на загальну суму понад 300 тис. гривень. Слідчим відділом райвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

    міліцією викрито посадовців одного з відкритих акціонерних товариств, які шляхом зловживання службовим становищем заволоділи обладнанням зовнішньої тепломережі, яка знаходилася на балансі виробничого управління житлово-комунального господарства однієї з райрад, на загальну суму понад 300 тис. гривень. Слідчим відділом райвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

    На Харківщині співробітники УДСБЕЗ викрили посадовця Східного казенного підприємства пробірного контролю України, який вимагав і отримав від підприємця 2450 доларів США хабара за надання прискорених послуг із апробації та клеймування готової ювелірної продукції. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України – одержання хабара.

    співробітники УДСБЕЗ викрили посадовця Східного казенного підприємства пробірного контролю України, який вимагав і отримав від підприємця 2450 доларів США хабара за надання прискорених послуг із апробації та клеймування готової ювелірної продукції. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України – одержання хабара.

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.