• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Працівниками митниць затримано наркотичні та психотропні речовини

    Опубликовано: 2006-03-17 13:00:00

    Переміщення через митний кордон України наркотичних та психотропних речовин припинено працівниками Магістральної, Керченської та Київської регіональної митниць.

    В першому випадку в результаті співпраці працівників Магістральної митниці, прикордонників та УСБУ (Харківська область) під час перевірки одного з купе потягу сполученням “Сімферополь-Москва” службовий собака спрацював на сумку одного з пасажирів, нашого співвітчизника. Під час перевірки сумки, під особистими речами було виявлено поліетиленовий непрозорий пакет з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору (попередньо – марихуаною) загальною вагою 2700 г.

    В другому випадку 100 пігулок “Феназепаму” було виявлено працівниками Керченської митниці під час митного контролю теплоходу, який прямував на територію України з Росії. Психотропний препарат знаходився у звичайній аптечці, яка повинна бути на кожному судні. Як зізнався один з працівників теплоходу, він не знав, що цей медикамент є психотропний препаратом.

    В третьому випадку аж три види психотропних препаратів було виявлено працівниками Київської регіональної митниці під час митного контролю міжнародного поштового відправлення, яке прямувало з США на адресу одного з наших співвітчизників. Серед виявленого 107 пігулок “Клоназепаму”, 80 “Гідроморфону” та 60 “Діазепаму”.

    Варто нагадати, що пігулки “Клоназепам” та “Діазепам” є психотропними препаратами, які використовуються зокрема для лікування епілепсії, маніакально-депресивного психозу, паралічу, а “Гідроморфон” є наркотичним засобом, сильним знеболюючим, дія якого в декілька разів вища за морфін. Обіг усіх цих препаратів обмежений.

    В усіх випадках наркотичні речовини та психотропні препарати вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.