• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Основні співробітництва ЗС України з НАТО

    Опубликовано: 2006-03-20 14:13:00

    Сьогодні, 20 березня,у Києві, в Національній академії оборони України перебуває делегація у складі 98 слухачів Королівського коледжу оборони Бельгії на чолі з начальником коледжу генерал-майором Гі Клема.

    Під час перебування в Україні бельгійські військові проведуть зустрічі з керівниками структурних підрозділів Національної академії оборони України та представниками Генерального штабу ЗС України з метою ознайомлення з ходом розвитку Збройних Сил України, заходами щодо підвищення їх взаємосумісності зі збройними силами країн-членів НАТО, а також системою підготовки військових фахівців Збройних Сил України.

    Крім того, програмою візиту передбачена зустріч начальника Національної академії оборони України генерал армії України Віталія Радецького з начальником Королівського коледжу оборони Бельгії генерал-майором Гі Клема, а також його виступ стосовно призначення, структури та системи підготовки слухачів Національної академії оборони України.

    Планується, що в рамках візиту бельгійські військові відвідають Центр імітаційного моделювання Національної академії оборони. Крім того, вони зустрінуться з радником директора Національного інституту стратегічних досліджень Євгеном Шаровим, представниками Офісу зв’язку НАТО в України, а також військовим аташе.

    Завтра, 21 березня, слухачі Королівського коледжу оборони Бельгії відвідають Київський завод “Авіант”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.