• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про Державний бюджет України на 2006 рік"

    Опубликовано: 2006-03-20 17:40:00

    У Комітеті з питань бюджету знаходиться на розгляді проект закону про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік"

    Законопроектом пропонується затвердити на законодавчому рівні виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання центрами соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді соціальних послуг сім´ям в складних життєвих обставинах.

    На думку народних депутатів, стан фінансування центрів СССДМ з місцевих бюджетів сьогодні не є сприятливим для здійснення ефективної соціальної роботи з різними категоріями дітей, молоді та сімей. Тому надання зазначеної субвенції дасть можливість продовжити системну роботу із сім´ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

    Прийняття законопроекту дасть можливість підвищити ефективність реалізації державних, галузевих, регіональних програм соціальної роботи з дітьми, молоддю та різними категоріями сімей. Допоможе розширити сферу та поліпшити якість надання соціальних послуг дітям, молоді та різним категоріям сімей, а також підвищити рівень соціального захисту найбільш вразливих верств населення.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.